Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Kleding combineren

Bruine kleding combineren: welke kleur past bij bruin?

Je wilt bruine kleding combineren. Dat is makkelijker dan je denkt, aan de hand van een paar  handige tips. Dus wil je een bruine broek combineren, zoals een chino? Of een shirt of een overhemd? Wij helpen je ermee op weg.

Casual herenoutfits combineren met blauw

Je kunt verschillende items in blauw heel mooi combineren, ook casual.
Benieuwd hoe je dat doet? Wij delen een paar tips:

  • Met neutrale kleuren

Combineer jouw bruine kleding voor heren bijvoorbeeld met wit, zwart en grijs of beige. Het zijn neutrale kleuren, die goed samengaan met bruin. Dat geldt bijvoorbeeld voor een bruin shirt met een beige broek, voor een frisse en strakke look. Of draag een bruin overhemd op een grijze pantalon en zwarte leren schoenen.

  • Met blauwtinten

Het bruin van een chino of andere broek gaat goed samen met blauw. Dus draag bijvoorbeeld een blauw T-shirt of een blauw overhemd. Of keer het om, dus een bruin shirt of overhemd op een lichtblauwe jeans of een blauwe chino. Ook kun je een navy blazer dragen op een aantal bruine items.

  • Met groentinten

Ten slotte combineer je het bruin van de herenkleding mooi met groen. Het zijn natuurlijke partners, dankzij de aardse basis van de beide kleuren. Draag bijvoorbeeld een bruin shirt met daarop een olijfgroen jack. Of kies voor een groene broek met een lichtbruin overhemd.

Combinatietips voor bruin

Wil je bruine kleding combineren? Doe dan in ieder geval in laagjes. Begin met een bruine basis, zoals een T-shirt of een overhemd. Draag er een jasje of een trui overheen, in een van de bovengenoemde kleuren. Zo zorg je voor een warme look, die bovendien interessant is dankzij de diepte die je met de lagen aanbrengt.

Combinatietips voor blauw

Experimenteer ook met bijvoorbeeld patronen en texturen. Een bruin geruit overhemd is bijvoorbeeld een mooie keuze op een effen broek, zoals in denim. Ook texturen zoals corduroy kunnen eenvoudig diepte toevoegen aan de outfit. Ook een materiaal zoals wol is daarvoor heel goed geschikt.

Gebruik bruin en de verschillende combinaties bijvoorbeeld in de herfst en winter. Het gaat goed samen met bijvoorbeeld donkergroene of bordeauxrode items en accessoires. Ook een bruine jas of een paar stoere laarzen is een heel goede keuze.

Tip: durf je meer outside the box te combineren? Probeer een look met mosterdgeel, omdat ook dit op een heel mooie manier samengaat met verschillende tinten bruin.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes