Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Kleding combineren

Groene kleding combineren: welke kleur past bij groen?

Je wilt groen combineren: hoe doe je dat het best? Groene kleding combineren hoeft niet moeilijk te zijn, dankzij een paar handige tips. Wist je bijvoorbeeld dat groene T-shirts goed passen op een (blauwe) jeans? En dat je een groene trui op een (lichte) chino kunt dragen? Wij delen de tips en combinaties om een groen shirt, een groen overhemd of een groene trui te combineren.

Groen is een populaire kleur bij veel van onze klanten. Ze bestellen hun overhemden, shirts, polo’s en andere items in deze kleur. Dat geldt voor de verschillende tinten, van lichtgroen tot donkergroe

Casual herenoutfits combineren met groen

Benieuwd hoe je casual herenoutfits combineert, als je kiest voor groen?
Dit zijn een paar handige tips:

  • Groen T-shirt op een blauwe jeans

Draag een groen T-shirt op een blauwe jeans. Zo kun je groene kleding combineren, voor een outfit die heel goed casual geschikt is. Kies voor een eenvoudig T-shirt en een broek zonder te veel details of extra’s. Met een paar witte sneakers eronder is de look heel stijlvol en verzorgd.

  • Groene trui op een lichte chino

Of draag bijvoorbeeld een groene trui op een lichte chino. Dat is een mooie manier om groen te combineren, bijvoorbeeld in het voorjaar of de zomer. Een paar bruine leren schoenen is hieronder een goede keuze.

  • Groen overhemd op een zwarte broek

Zoek je een manier om een groen overhemd te combineren? Kies voor een zwarte broek, als je zoekt naar een meer formele casual look. Draag de combinatie bijvoorbeeld naar een informele zakelijke bijeenkomst of tijdens een avond uit.

Combinatietips voor groen

Zoek je handige combinatietips voor groen, bijvoorbeeld voor een T-shirt, trui of een overhemd? Groen gaat in ieder geval goed samen met neutrale kleuren, zoals zwart, wit, grijs en beige. Daarmee kun je het eigenlijk niet verkeerd doen.

Daarnaast kun je groen goed combineren met zowel denim als aardetinten (zoals bruin en oker geel). Of ga voor een meer gedurfde look, door het groen te combineren met rood of paars. Laat die kleuren subtiel terugkomen, om de outfit niet te druk te maken.

Groene T-shirts en truien kopen

Bestel online jouw groene T-shirts en groene truien. Met de bovenstaande tips kun je die casual heel stijlvol combineren. Wij helpen je graag inspiratie op te doen, zodat jij geweldig voor de dag komt.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes