Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Styling

Mode trend 2024 voor heren: de bodywarmer

De bodywarmer is niet meer weg te denken uit de garderobe van de moderne man in 2024. Het nieuwste model in de collectie jassen voor lange mannen is veelzijdig te combineren. In deze blog bespreken we hoe en wanneer je een bodywarmer het beste kunt dragen en op welke manieren je een heren bodywarmer kunt stylen.

Wanneer draag je een bodywarmer?

Formeel
Voor speciale gelegenheden wil je er goed uitzien met een bodywarmer. Tijdens koudere maanden kun je een mouwloos vest naadloos combineren met een sweater met rits, ook wel een ‘schipperstrui’ genoemd. In de zomermaanden kun je een zakelijk overhemd dragen onder je bodywarmer met een pantalon en een paar veterschoenen.

Informeel
Het veelzijdige karakter van een mannen bodywarmer maakt het gemakkelijk om te combineren met verschillende outfits. Voor een casual look kun je een dunne bodywarmer dragen over een T-shirt met een spijkerbroek. Dit zorgt voor een ontspannen stijl die geschikt is voor allerlei informele gelegenheden.

Sportief
Voor een sportieve outfit kun je de bodywarmer dragen over sportieve kleding zoals een hoodie met een lange of korte trainingsbroek, perfect voor een actieve dag buiten.

Hoe draag je een bodywarmer?

Een heren bodywarmer draag je op verschillende manieren, afhankelijk van de temperatuur en de gelegenheid. Voor extra warmte kun je een gewatteerd vest over een trui of shirt dragen. Bij koudere temperaturen is het ook een uitstekende tussenlaag onder een dikkere jas. Door zijn veelzijdigheid is een bodywarmer geschikt voor zowel casual als meer formele outfits.

Bij welke temperatuur kun je een bodywarmer dragen?

Dit ligt aan de dikte van de bodywarmer. Je kunt de bodywarmer buiten dragen wanneer het zo tussen de en 15 en 20 graden is. Echter kun je ook een bodywarmer onder een jas dragen. Als de temperaturen beginnen te dalen, kan een bodywarmer vest dienen als extra laag onder een dikkere jas. Dit is ideaal voor de herfstmaanden of koelere zomeravonden. Ook wanneer het regent is het fijn om een jas bij je te hebben, die je beter beschermt dan alleen een bodywarmer.

Bodywarmer outfit combineren

Een bodywarmer voor heren kun je op verschillende manieren stylen, afhankelijk van de kleur van de bodywarmer.

Zwarte bodywarmer
Zwart is een veelzijdige kleur die moeiteloos kan worden gecombineerd met bijna elke outfit. Draag een zwarte bodywarmer vest over een wit T-shirt met een blauwe spijkerbroek voor een trendy uitstraling.

Groene bodywarmer
Groen voegt een vleugje kleur toe aan je outfit en kan worden gestyled voor verschillende gelegenheden. Combineer een groene bodywarmer met een neutraal gekleurd T-shirt en een chino broek heren voor een meer geklede casual look. Voor een formele gelegenheid kun je de bodywarmer dragen over een overhemd met een pantalon en nette veterschoenen.

Blauwe bodywarmer
Een navy bodywarmer gaat heel goed samen met truien zoals een lichtblauwe sweater of een gebreide beige trui. Trek er een witte broek aan en zwarte leren sneakers om je outfit compleet te maken.

Is een bodywarmer een jas?

Ja, een bodywarmer is een type jas zonder mouwen. Het is ontworpen om de kern van je lichaam warm te houden terwijl je armen vrij blijven om te bewegen. Tegenwoordig zijn bodywarmers beschikbaar met diverse materiaaleigenschappen, zoals gewatteerd, regenbestendig en met fleece.

Wat is de beste bodywarmer outfit?

De beste outfit met een bodywarmer hangt af van wat je plannen zijn.

Alledaagse gelegenheden
Combineer de bodywarmer met een casual shirt en een spijkerbroek voor een ontspannen, dagelijkse look.

Sportieve activiteiten
Draag een outdoor bodywarmer over een sportieve outfit tijdens buitenactiviteiten, zoals wandelen of fietsen.

Formele gelegenheden
Voor een meer formele uitstraling kun je een nette bodywarmer combineren met een pantalon, een overhemd en veterschoenen. Dit geeft je een stijlvolle look.

Volg de Girav socials
20.000+ volgers gingen je voor

Basic T-shirts
in 3 lengtes